Känner du att du är i behov av en målerifirma?

God förmiddag, god förmiddag. Vad kul att du tittar in här för att läsa ett inlägg, det gläder mig verkligen. Jag hade idag tänkt ger er ett tips som kanske kan hjälpa er när ni ska välja målerifirma i Nässjö, jag hade tänkt prata om den hjälpen jag har fått av företaget Eddies Måleri.

Jag har ju tidigare nämnt för er att mitt och familjens hur har målats om, tidigare var det gult men numera är det ljusgrått. Det är ett projekt som har tagit väldigt lång tid och vi har fått mycket hjälp med det, rättare sagt har vi fått hjälp med hela projektet. Jag och frugan kände att vi var trötta på husets färg och vi ville ändra den, dock hade vi inte tiden till att genomföra det på egen hand så vi tog kontakt med en målerifirma i Nässjö. Det var som sagt Eddies Måleri som hjälpte oss, när vi läste om dem kändes det som ett bra företag som kunde ge oss den hjälpen som vi var i behov av. De genomförde arbetet från start till slut och allt gav ett riktigt bra resultat, ett resultat som vi idag är riktigt nöjda över. De lyssnade på våra önskemål angående vilken färg vi ville ha och så försökte de efterlika det så gott det gick. Då min fru jobbar hemifrån kunde hon se hur hela processen gick till och hur de jobbade, hon har verkligen berömt hur snabbt de jobbar samtidigt som de är otroligt noga. Under hela tiden de var hemma hos oss var de dessutom riktigt trevliga mot min fru, vi känner helt enkelt att det här är en målerifirma i Nässjö som man kan anlita med tillit.