Hjälp med golvläggning och golvslipning i Solna

God dag, god dag. Jag hoppas att du haft en bra dag än så länge och jag önskar dig en fortsatt bra dag och vecka. Jag hade en tanke förra veckan om att skriva ett inlägg om ett företag som jag fått hjälp av, ungefär som en recension. Företaget jag tänkte prata om heter Unigolv AB och jobbar bland annat med golvslipning i Solna.

Jag och min fru var i kontakt med det här företaget när vi skulle lägga nytt golv här hemma, i samma veva passade vi även på att slipa en del golv. Vi ville ha nytt golv på övervåningen i vårt allrum, tidigare var det ett gammalt tråkigt trägolv som inte alls hade någon karaktär kvar. Vi ville dock ha kvar trägolv men att det skulle vara fräschare och ha mer liv i sig, det blev ett lite mörkare trägolv som lades. Vi fick som sagt hjälp med att lägga golvet, vilket sedan även slipades och ytbehandlades. Eftersom det här företaget inte bara jobbar med att lägga golv utan jobbar även med golvslipning i Solna så passade vi på att utnyttja den tjänsten också. Som jag nämnde slipade de golvet som lades men sedan slipade de även en del andra golv för att göra dem finare. Allt de jobbet som de gjorde hemma hos oss var till stor hjälp, och allt resulterade extremt bra också. Både jag och frugan är nöjda över valet att anlita dem, och att faktiskt byta golvet. Deras golvläggning och golvslipning i Solna gjorde så mycket för huset, det blev som ett helt nytt hus. Ni vet den där känslan av lycka när man köpt något nytt, exakt så var det efter att vi fick den här hjälpen.