Friluftsjackor dam – jag har hittat en favorit!

Hej på er här på bloggen

Nu när våren smyger på så längtar man ju bara ut i skog och natur tycker jag. Jag gillar att vara utomhus men är inte riktigt tillräckligt mycket skogsmulle för att ge mig ut så mycket när det är som allra kallast. Jag gillar när det blir lite varmare och torrare. I år tror jag att jag kommer ge mig ut mer så därför satte jag mig och sökte på nätet efter friluftsjackor. Jag har en teori när det kommer till hur man söker på vissa saker. Jag tror att som man så är det vanligast att du söker bara på produkten du vill ha, till exempel friluftsjackor. Medan kvinnor söker på friluftsjacka dam, om det är en jacka till en själv man söker efter.

Jag vet inte riktigt varför det är så men det skulle vara intressant att veta om hypotesen stämmer. Jag frågade min pojkvän för skojs skull att om han sökte efter en vandringsjacka till exempel skulle han då skriva vandringsjacka eller vandringsjacka herr. Han svarade det första. Samma sak gällde en annan på jobbet men när jag frågade en kvinnlig kollega så sökte hon på samma sätt som jag, att man skriver produkten samt dam om det är det man letar efter. Handlar det om detaljer, att sålla och att vi är bättre på att specificera detaljer.

?Eller är det så att sökresultaten är mest anpassade för herr, det vill säga att om jag söker på bara en särskild produkt så kommer först de upp som är för män och därför behöver de inte specificera sig? Visst är det lite intressant! Men jag hittade i alla fall en favorit bland alla friluftsjackor och beställde en till vårens och årets olika vandringar och utflykter. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!