För dig som söker en professionell barnfotograf i Helsingborg

God dagens gott folk och varmt välkomna hit! Min tanke med den här dagen är att först skriva det här inlägget för att sedan kunna gå på helg och börja förbereda inför en fotografering jag ska på nästa vecka med tvillingarna. Vi ska till en barnfotograf i Helsingborg för att uppdatera våra fotoalbum en aning.

Fotografier har alltid intresserat mig lite extra, därför har jag samlat på mig en hel del fotoalbum på mig och min man men även mycket på mina barn. I början tog jag egna bilder men jag efter ett tag insåg jag att de bilderna inte blev särskilt bra och jag ville ha hjälp med att få perfekta bilder till albumen. Sedan tvillingarna föddes har jag fått hjälp av en barnfotograf i Helsingborg, vi har bokat in en del dagar och spenderat dem för att fota massa olika bilder. Bilderna ger en möjligheten att kolla tillbaka och se utvecklingen som ständigt sker, hur våra barn sett ut och hur de förändrats. Jag kan nämna att det är Fotograf Suzanna K som jag vänder mig till för dessa fina bilder. Hon är extremt duktig på det hon gör och jag kan inte tänka mig att gå till någon annan, hon har lärt känna mig och barnen så att hon vet vad jag gillar för bilder och hur hon ska lyckas få dem. Hon är jätteduktig med tvillingarna och de gillar verkligen henne. Det är något speciellt med henne som får en att tycka om henne lite extra, jag kan dock inte sätta fingret på vad. Hur som helst är det här en barnfotograf i Helsingborg som jag verkligen kan rekommendera till alla. Jag vill nu önska er en glad påsk så ses vi nästa vecka, jag kan försöka lägga ut några bilder från fotograferingen så får ni se dem också.