Ett sätt att lära sig nya saker

God morgon folket och välkomna hit för ett nytt inlägg. I dagens inlägg hade jag tänkt prata om en föreläsning jag och en kompis var på för ett tag sedan, en föreläsning med en riktigt duktig föreläsare i Uppsala. Han driver även ett företag vid namn WillUt med en rad olika tjänster, där driver han bland annat en webbshop.

Att gå på olika föreläsningar är något jag ofta gör då jag tycker det är väldigt intressant, det är ett sätt att lära sig nya saker. När jag fick reda på att den här föreläsningen skulle äga rum kände jag direkt att jag ville gå på den, det kändes som en intressant föreläsning där jag kunde lära mig något nytt. Det enda jag visste om föreläsningen och denna föreläsare i Uppsala var att han skulle prata om sina motgångar i livet, jag kände att det fanns mycket att lära av det. Jag har en kompis som också har ett stort intresse för att gå på föreläsningar, så vi brukar gå tillsammans. Även den här gången gick vi tillsammans, vi båda tyckte att det var en riktigt intressant föreläsning som vi kunde lära oss mycket av. Föreläsaren pratade mycket om de motgångar som han mött i livet men han gav även tips till oss lyssnare om hur vi kunde hitta styrkan att ta oss tillbaka på banan när vi själva möter motgångar. Det är en föreläsning jag tycker alla borde gå på om man får chansen, det finns så mycket att lära från denna föreläsare i Uppsala. Vare sig du varit med om något lika tufft som honom finns det ändå information man kan ta åt sig och lära av.