Att vara lycklig

Hejsan hoppsan bloggen! Det finns inte mycket att klaga på för tillfället. Sommar och semester, där snackar vi om livskvalitet på hög nivå. Jag sitter på en restaurang i Göteborg för att få i mig lite lunch och sen är det faktiskt en dag i butiker som jag är framför mig. För att orkar med all shopping så behöver jag dock få i mig lite mat så att jag kan återställa min energibalans, det tär på krafterna att shoppa ska ni veta. Jag hade tänkt köpa lite kläder till helgen, det är ju ändå midsommar och då vill man vara lite extra fin. Just den här dagen passar det väldigt bra att gå i butiker eftersom att vädret inte är riktigt som det har varit de senaste dagarna. I Göteborg har vi haft strålande sol nästan varje dag under en period så det är faktiskt skönt att det är molnigt här en dag. Det är däremot lite oroväckande att det här vädret kommer när midsommar bara är någon dag bort, jag vill så gärna ha sol under helgen. Jag har inte kollat prognosen för helgen än men jag tror nog att det kommer bli fint väder ändå. Färdigpratat om vädret, nu tänker jag istället prata lite mer om glädje och livskvalitet. För vi går faktiskt in i en period nu där det vänder för väldigt många som har mått lite dåligt eller känt sig stressade. Efter en mörk vinter med mycket jobb så är det nu dags för semestertider och vi får vila upp oss lite. Jag vill ge er ett råd under de här vackra månaderna och det är att ta vara på tiden. Njut av ledigheten och gör det som ni tycker är roligt, förhöj eran livskvalitet och unnar er lite. Framförallt var glad, det är ändå sommar!